TRABZON / OF - Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Let's Prevent Disabilities (Engelleri Engelle)

Engelleri Engelle adlı projemiz Türkiye'nin farklı şehirlerinde görev yapan 9 öğretmen ve farklı kademelerde eğitim gören yaklaşık 80 öğrencinin engellilere yönelik farkındalık oluşturma amacıyla yürüttükleri eğitsel bir projedir.Projemizin amacı ; 21.yüzyıl becerileri arasında yer alan yaratıcılık, iletişim,takım çalışması,teknoloji kullanımı  ile Öğretim Programında üstünde durulan sevgi,saygı,hoşgörü,sosyal fedakarlık vb. harmanlayarak engellilere yönelik farkındalık oluşturmaktır.Proje ürünümüz;ilkokul grubunun başlattığı,ortaokul grubunun geliştirdiği,lise grubunun sonlandırdığı Kardelenin Hikayesi adlı hikayemiz proje öğrencileri tarafından yazılmıştır.Final ürünü; yine öğrenciler tarafından yazılan ve seslendirilen akrostiş şiirdir.Projemizin hedefi;duyarlı,hak ve hukuka saygılı bireyler yetiştirmektir.

19-01-202319-01-202319-01-2023

Yayın: 19.01.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 11:31 - Görüntülenme: 123